Bedrijfsuitje Brussel

De hoofdstad van Europa

Reisvoorstel aanvragen

Bedrijfsuitje Brussel

Brussel of Bruxelles op z’n Frans; de stad van Manneken pis, Vlaamse patat en het Atomium. Hier vind je op elke hoek wel een chocolatier of biercafé, maar tegelijkertijd zijn er ook genoeg toffe activiteiten om te doen in Brussel waarbij jullie onderlinge banden worden versterkt. Strijk met z’n allen neer op het terras voor een goede pint op de Grote Markt omringd door Gildehuizen. Amai, jullie bedrijfsuitje Brussel kan beginnen!

Dáárom een bedrijfsuitje naar Brussel

  • Gemakkelijk te bereiken per trein, auto of luxe touringcar
  • De bekendste bezienswaardigheden op loopafstand van elkaar
  • Brussel kent een rijke geschiedenis en levendige cultuur

Mogelijkheden

  • Proef van maar liefst 18 verschillende keukens bij foodhall Wolf Foodmarket
  • Bierproeverij met alleen maar Belgische bieren
  • Strijd tegen elkaar tijdens een leuke citygame
  • Wandel samen de striproute en ontdek de mooiste streetart

De mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in Brussel

Tijdens een personeelsreis van Pelikaan Groepsreizen weet je zeker dat het programma uit diverse, toffe groepsactiviteiten staat. Wat wil jij graag doen met jouw bedrijf? We geven alvast een paar mogelijkheden.

Dineren in het Atomium

Het Atomium is hét symbool van Brussel! Kijk jullie ogen uit met een fantastisch panoramisch uitzicht vanaf de bovenste bol op maar liefst 92 meter hoogte. En wist je al dat er in het Atomium zelfs een restaurant zit? Dineer samen op grote hoogte en geniet van Belgische specialiteiten of seizoensgebonden gerechten. Dit wordt jullie letterlijke hoogtepunt van het bedrijfsuitje in Brussel!

Workshop pralines maken

Steek de handen uit de mouwen en maak jullie eigen pralines! Tijdens deze 2,5 uur durende workshop leer je de fijne kneepjes van het maken van chocolade. Jullie worden begeleid door een professional en aan het einde van de workshop nemen jullie de pralines vanzelfsprekend mee in een eigen verpakt doosje om het thuisfront te verrassen.

Fietstour langs alle hoogtepunten

D’as lekker Nederlands! Tijdens deze fietstour fiets je langs de belangrijkste bezienswaardigheden en komen jullie meer te weten wat Brussel zo speciaal maakt. Een lokale gids neemt jullie mee langs de bekende, maar ook minder bekende plekken van de stad en waar je dus als toerist niet altijd komt. Zo leren jullie de stad in no-time kennen!

Natuurlijk zijn er nog vele andere manieren om het programma voor jullie bedrijfsuitje naar Brussel te vullen. Wij helpen je daarom graag een handje! Laat je verrassen en vraag geheel vrijblijvend een reisvoorstel op maat aan.

 

Reisvoorstel aanvragen