Bedrijfsuitje Lapland

Winters wonderland

Reisvoorstel aanvragen

Bedrijfsuitje Lapland

Winterse landschappen, sneeuwscootertochten over bevroren meren en sfeervolle diners onder een sterrenhemel. Lapland is dé plek voor een bedrijfsuitje dat anders is dan alle andere bestemmingen. Het is een uitgestrekt en ruig gebied, boven de poolcirkel. Wie weet spotten jullie wel het Noorderlicht! Of jullie wel houden van wat actie en avontuur, of liever genieten van de rust en natuur, in Lapland is er voor ieder wat wils. Dit wordt een ervaring die jullie niet snel zullen vergeten!

Dáárom een bedrijfsuitje naar Lapland

  • Een unieke bucketlistbestemming
  • Combineer jouw bedrijfsuitje met wintersport
  • De ideale locatie om het Noorderlicht te spotten

Mogelijkheden

  • Wandeling met sneeuwschoenen of langlauf ski’s
  • Boor een gat in het meer en ga samen ijsvissen
  • Na een koude dag ontspannen in de sauna

De mogelijkheden voor een bedrijfsuitje Lapland

Een programma vol met unieke activiteiten, dat is niet zo moeilijk in Lapland! Bij Pelikaan Groepsreizen luisteren we naar jouw wensen en vertalen deze in een persoonlijk reisvoorstel. Versterk jullie onderlinge banden en tik alle bucketlist activiteiten af! Dit zijn de mogelijkheden:

Maak een husky sledetocht

Deze activiteit is niet weg te denken tijdens een bedrijfsuitje naar Lapland. Terwijl de husky’s voor je uit rennen, maken jullie een relaxte tocht door de landschappen van Lapland samen met de gids. Tijdens de tocht maken jullie een kleine tussenstop om op te warmen bij een houtvuur met warme drankjes. Dit is een magische ervaring als je het ons vraagt!

Met de sneeuwscooter door de landschappen

Voel het ultieme gevoel van vrijheid tijdens een tocht met een sneeuwscooter. Terwijl jullie sjezen door de Lapse landschappen kijken jullie je ogen uit over het winterse wonderland. Elke sneeuwscooter is geschikt voor twee personen en uiteraard krijgen jullie gepaste kleding om de kou te trotseren. Hier genieten jullie nog lang van na.

Bezoek aan een rendierenfarm

Wist je dat er in Fins Lapland meer rendieren leven dan inwoners? Een bezoek aan een rendierenfarm mag daarom ook zeker niet ontbreken aan jullie bedrijfsuitje in Lapland. Samen met een echte Sami-gids gaan jullie op pad waarbij onderwerpen zoals cultuur, de farm en het voeren van de rendieren aan bod komen. Bijzonder om mee te maken!

Race tegen elkaar tijdens het ice karten

Houden jullie wel van een beetje sensatie? Dan is dit de perfecte activiteit! Jullie racen maar liefst twee uur lang op spikes over een gebaand ijstraject. Wie gaat er voor de overwinning?

Er zijn een hoop mooie activiteiten te beleven in Lapland tijdens jullie bedrijfsuitje. Ook graag een persoonlijk reisvoorstel ontvangen? Wij helpen je graag!

Reisvoorstel aanvragen