Bedrijfsuitje Frankrijk

De meest uiteenlopende groepsactiviteiten

Reisvoorstel aanvragen

Bedrijfsuitje Frankrijk

Frankrijk heeft alles! Van een rijke geschiedenis in Normandië, leuke bezienswaardigheden in de hoofdstad Parijs of een prachtige kustlijn met allerlei leuke opties voor teambuildingactiviteiten aan de Cote d’Azur. Voor elk type groepsreis is er dus ook wat te verzinnen om jullie bedrijfsuitje Frankrijk tot een succes te maken! Benieuwd wat wij nog meer in een aantrekkelijk reisprogramma kunnen plaatsen? We geven alvast een paar voorbeelden!

Dáárom een bedrijfsuitje naar Frankrijk

  • Met de trein of per luxe touringcar naar Parijs of Lille
  • De Franse keuken is enorm lekker
  • Fantastische champagnehuizen in de Champagnestreek

Mogelijkheden

  • Combineer Parijs met een dagje Disneyland Parijs of Parc Astérix
  • Kajakken bij Calanques in de buurt van Marseille
  • Wie kan het mooiste een fles sabreren? Zoek het uit tijdens een workshop
  • Een workation in Normandië met veel historie en een mooie kustlijn

De mogelijkheden voor een bedrijfsuitje Frankrijk

Frankrijk is enorm groot en daarmee zijn er genoeg mooie plekken voor een leuke personeelsreis! Inmiddels hebben we al heel wat mooie bedrijfsuitjes in Frankrijk mogen verzorgen, we tippen daarom graag alvast een paar van onze favoriete bestemmingen.

Parijs

Op relatief korte afstand én tegelijkertijd een veelzijdige wereldstad! In Parijs is ontzettend veel te doen en te beleven. Leer samen hoe je de lekkerste macarons maakt onder begeleiding van een patissier of bekijk het uitzicht vanaf één van de hoogste wolkenkrabbers van de stad! In de avond maken jullie jezelf op voor een dinercruise over de Seine terwijl de Eiffeltoren schittert. Dit gaan jullie niet snel vergeten!

Nice

Een stad aan de kust, hoe lekker is dat! In Nice heb je tal van mooie restaurants, een gezellige boulevard en leuke bezienswaardigheden. Maak een fietstour door de stad en sluit jullie dag af met een wijnproeverij. Een dagje varen? Geen probleem! Of wat dacht je van een leuke dagtrip? In maar 30 minuutjes sta je namelijk met de trein in het centrum van Monaco. Oftewel, in en rondom de Franse stad Nice valt er genoeg te beleven voor jullie bedrijfsuitje Frankrijk!

Lille

Lille is waarschijnlijk de meest Vlaamse stad in Frankrijk en het wordt ook niet voor niets het Parijs van het Noorden genoemd door de mooie bezienswaardigheden. Denk hierbij aan Palais des Beaux-Arts, op het Louvre na het belangrijkste museum van Frankrijk en de bekende straat Vieux Ville! Stap met z’n allen in een cabriolet 2CV en verken op deze leuke manier de stad of bezoek een operashow in het centrum. In Lille kunnen jullie jezelf goed vermaken!

Champagne streek

Uitgerekte wijngaarden, pittoreske steden en aan champagne geen gebrek! De champagnestreek staat uiteraard wereldwijd bekend om de champagnewijnen. De stad Reims wordt ook wel gezien als de hoofdstad van de streek en is daarbij de ideale uitvalsbasis voor jullie bedrijfsuitje in Frankrijk. Maak een citywalk door Reims op zoek naar lokale producten, picknick tussen de wijngaarden of verken de omgeving op de fiets waarbij jullie een stop maken bij verschillende wijnhuizen. Hoe decadent zijn jullie?

Wat wordt de bestemming van jouw bedrijfsuitje in Frankrijk?

Heb jij al een Franse bestemming op het oog voor jullie personeelsreis of twijfel je nog tussen een paar locaties? Onze reisspecialisten van Pelikaan Groepsreizen helpen je graag met het maken van de juiste keuze! Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een (gratis) reisvoorstel op maat aan en onze collega’s nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Reisvoorstel aanvragen