3 minuten

Deze teamweekend activiteiten doen het altijd goed!

Bij Pelikaan Groepsreizen weten we als geen ander hoe belangrijk het is om tijdens een personeelsreis activiteiten te organiseren die passen bij jouw groep! Of jullie wel houden van wat actiefs, juist liever cultuur snuiven in een nieuwe stad of vooral willen werken aan de verbinding van jullie team. Deze teamweekend activiteiten doen het altijd goed!

Maak een boottocht

Met een boottocht zit je eigenlijk altijd goed, voor veel mensen is varen namelijk niet iets dat ze dagelijks doen. Des te leuker dus om dit toe te voegen aan jullie programma vol teamweekend activiteiten! Geniet samen van prachtige uitzichten, mooie natuur of bezienswaardigheden tijdens een relaxte boottocht over het water. Het zicht vanaf het water is namelijk toch altijd weer anders dan vanaf het land! Extra uitpakken? Ervaar een dinercruise waar jullie tijdens een boottocht genieten van een driegangendiner!

Onze tip: Bekijk het Burchtpaleis tijdens een nightcruise over de Donau in Boedapest

cruise Boedapest

Volg een kookworkshop

Elk land heeft vaak weer een eigen specialiteit op het gebied van eten en drinken. Hoe leuk is het om deze specialiteit zelf te maken tijdens een kookworkshop? Jullie worden stap voor stap begeleid om tot de gewenste lekkernij te komen. En na het maken van deze specialiteiten, komt het allerleukste gedeelte; er moet natuurlijk ook geproefd worden. Dat wordt smullen!

Onze tip: Maak traditionele gerechten uit de Kroatische keuken in het bruisende Split

kookworkshop

Ga de strijd aan tijdens een citygame

Ben je nog op zoek naar een leuke, interactieve manier om de bestemming te ontdekken? Wat dacht je van een Citygame! Tijdens een Citygame leren jullie op een speelse manier de stad kennen waarbij jullie moeten samenwerken om als team te winnen. Ga met elkaar de uitdaging aan en laat zien dat jullie team de beste band heeft!

Onze tip: Werk aan jullie onderlinge banden tijdens een Treasure Hunt in Praag

Maak een fietstour

We blijven ten slotte Nederlanders en waar houden Nederlanders van? Juist, fietsen natuurlijk! Een fietstour is niet alleen een sportieve, maar ook vooral een gezellige manier om een stad binnen no-time te leren kennen. Fiets samen door de natuur of langs alle hoogtepunten van een stad.

Onze tip: Fiets door het hart van de stad, langs de rivier de Taag naar de wijk Belém in Lissabon

Fietstour teamweekend

Bezoek een bierbrouwerij

Veel steden brouwen hun eigen bier of staan misschien zelfs wel bekend om hun bier(brouwerij). Hoe leuk is het dan om deze samen met alle collega’s te proeven als een van de teamweekend activiteiten? Proef lokale bieren en leer alles over het brouwproces in een authentieke, lokale brouwerij tijdens jullie teamweekend.

Onze tip: Ga op bezoek bij Bierbrouwerij de Gruut in Gent en proef de verschillende speciaal bieren

Bierbrouwerij

Welke teamweekend activiteiten zijn jouw favoriet?

En dit is nog maar een kleine greep uit alle teamweekend activiteiten die wij voor jullie groep kunnen organiseren. Zo verzorgen wij onder andere ook flamencoshows, een RIB-boottour, abseilen van een rots, jeepsafari’s door de woestijn of bedrijfsfeestjes op een unieke locatie.

Lees ook: 5x de leukste teambuildingactiviteiten in de Ardennen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij vertellen je graag meer. Wij maken altijd een reisvoorstel aan de hand van jouw specifieke wensen en helemaal afgestemd op jouw reisgezelschap. Niets is ons te gek! Vraag geheel vrijblijvend een reisvoorstel op maat aan.

Geschreven door: Vera
Meer van Vera