Incentive Porto

Veel meer dan alleen port

Reisvoorstel aanvragen

Incentive Porto

Porto is een levendige havenstad aan de oevers van de rivier de Douro. De op één na grootste stad van Portugal staat bekend om zijn charmante, oude stadscentrum dat zelfs behoort tot UNESCO-Werelderfgoed. De fijnproevers zijn in Porto aan het juiste adres, want naast de beroemde wijnen is de lokale keuken ook zeker een hoogtepunt. Maak samen een boottocht over de rivier, verken de stad op de fiets of ontdek het bruisende nachtleven. Tijdens een incentive naar Porto kan het allemaal!

Dáárom op incentive reis naar Porto

  • Bezoek authentieke port- en wijnhuizen
  • Leer surfen met z’n allen
  • Met de kabelbaan naar het oude centrum
  • Verken de Douro Vallei

Mogelijkheden

  • Tuk-Tuk tour door de stad
  • Architectuur wandeling door de stad
  • Workshop tegeltjes schilderen

De mogelijkheden van een incentive Porto

Tijdens een incentive naar Porto van Pelikaan Groepsreizen weet je zeker het programma allerlei unieke groepsactiviteiten bevat. Versterk de onderlinge banden of leer een nieuwe stad kennen met zijn bezienswaardigheden. Wij vertellen alvast een aantal mogelijkheden!

Varen met een Rabelo boot over de Donau

Varen is eigenlijk altijd een goed idee en al helemaal in Porto! Bekijk de zes bruggen vanaf het water terwijl jullie langs de oevers varen. Varen brengt altijd weer een nieuwe blik van een stad! En extra uniek: kies voor een authentieke Rabelo boot die vroeger werden gebruikt om Port te transporteren.

Verken de stad met een trammetje

Wanneer je dacht dat er alleen trams in Lissabon rijden, heb je het mis! Want ook in Porto rijden er authentieke trams door de stad. Natuurlijk kun je Porto te voet verkennen, maar het is toch veel leuker om dit op een bijzondere manier te doen? Zeker met die hoogteverschillen!

Dineren met een optreden van Fado muziek

Fado is een traditionele volksmuziek dat erg populair is in Portugal. Het bestaat niet alleen uit een zanger of zangeres, maar voornamelijk uit gitaren en mandolines. In Porto zijn er veel plekken om een Fado optreden bij te wonen, zelfs tijdens bijvoorbeeld een diner. Dat is pas echt uniek!

Wijnproeverij van een Portugese chef

Wat er echt niet mag ontbreken tijdens een incentive Porto? Dat is natuurlijk een port- of wijnproeverij bij één van de vele port- en wijnhuizen. Bij aankomst worden jullie verblijd met een welkomstdrankje terwijl jullie tijdens een rondleiding ook verschillende dranken mogen proeven. Nemen jullie een flesje mee naar huis?

Ook een Incentive naar Porto?

Zoals je kunt lezen zijn er genoeg leuke, bijzondere activiteiten om samen met jouw groep te doen tijdens een incentive in Porto. Of jullie nu graag de stad verkennen, of vooral willen genieten van de Portugese, culinaire hoogstandjes; in Porto zitten jullie goed!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag een reisvoorstel op maat aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Reisvoorstel aanvragen